文献
J-GLOBAL ID:201502295650651676
整理番号:15A0640572
福島第一原子力発電所事故の最初の4か月後における茨城県つくば市(日本)の葉菜,土壌および降水における131I,134Csおよび137Csの濃度変化
Changes in concentrations of 131I, 134Cs and 137Cs in leafy vegetables, soil and precipitation in Tsukuba city, Ibaraki, Japan, in the first 4 months after the Fukushima Daiichi nuclear power plant accident
著者 (5件):
OHSE Kenji
(Fukushima Univ., Fukushima, JPN)
,
KIHOU Nobuharu
(National Inst. Agro-Environmental Sci., Ibaraki, JPN)
,
KURISHIMA Katsuaki
(National Inst. Agro-Environmental Sci., Ibaraki, JPN)
,
INOUE Tsunehisa
(Japan Soil Assoc., Tokyo, JPN)
,
TANIYAMA Ichiro
(National Inst. Agro-Environmental Sci., Ibaraki, JPN)
資料名:
Soil Science and Plant Nutrition
(Soil Science and Plant Nutrition)
巻:
61
号:
2
ページ:
225-229
発行年:
2015年04月
JST資料番号:
W1879A
ISSN:
0038-0768
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)