文献
J-GLOBAL ID:201502295873170572
整理番号:15A0374640
ラクトース加水分解によるスキムチョコレートミルクの砂糖削減と代替甘味料の実行可能性
Sugar reduction of skim chocolate milk and viability of alternative sweetening through lactose hydrolysis
著者 (4件):
LI X.E.
(Dep. of Food, Bioprocessing and Nutrition Sciences, Southeast Dairy Foods Res. Center, North Carolina State Univ. ...)
,
LOPETCHARAT K.
(Nouveau Centric Co. Ltd., Bangkok 10250, THA)
,
QIU Y.
(Dep. of Food, Bioprocessing and Nutrition Sciences, Southeast Dairy Foods Res. Center, North Carolina State Univ. ...)
,
DRAKE M.A.
(Dep. of Food, Bioprocessing and Nutrition Sciences, Southeast Dairy Foods Res. Center, North Carolina State Univ. ...)
資料名:
Journal of Dairy Science
(Journal of Dairy Science)
巻:
98
号:
3
ページ:
1455-1466
発行年:
2015年03月
JST資料番号:
C0282A
ISSN:
0022-0302
CODEN:
JDSCAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)