文献
J-GLOBAL ID:201502296115589933
整理番号:15A0287165
標準卵黄粉末およびn-3リッチ卵黄粉末の物理的特性及び機能的特性に対する噴霧乾燥および貯蔵条件の影響
Effect of spray-drying and storage conditions on the physical and functional properties of standard and n-3 enriched egg yolk powders
著者 (10件):
RANNOU C.
(LUNAM Univ., ONIRIS, UMR CNRS 6144 GEPEA, Rue de la Geraudiere, CS 82225, F-44322 Nantes Cedex 03, FRA)
,
QUEVEAU D.
(LUNAM Univ., ONIRIS, UMR CNRS 6144 GEPEA, Rue de la Geraudiere, CS 82225, F-44322 Nantes Cedex 03, FRA)
,
BEAUMAL V.
(INRA, UR1268 Biopolymeres Interactions Assemblages, F-44316 Nantes, FRA)
,
DAVID-BRIAND E.
(INRA, UR1268 Biopolymeres Interactions Assemblages, F-44316 Nantes, FRA)
,
LE Borgne C.
(INRA, UR1268 Biopolymeres Interactions Assemblages, F-44316 Nantes, FRA)
,
MEYNIER A.
(INRA, UR1268 Biopolymeres Interactions Assemblages, F-44316 Nantes, FRA)
,
ANTON M.
(INRA, UR1268 Biopolymeres Interactions Assemblages, F-44316 Nantes, FRA)
,
PROST C.
(LUNAM Univ., ONIRIS, UMR CNRS 6144 GEPEA, Rue de la Geraudiere, CS 82225, F-44322 Nantes Cedex 03, FRA)
,
SCHUCK P.
(INRA, Agrocampus Rennes, UMR 1253, Sciences & Technol. du Lait et de l’Oeuf, F-35042 Rennes, FRA)
,
LOISEL C.
(LUNAM Univ., ONIRIS, UMR CNRS 6144 GEPEA, Rue de la Geraudiere, CS 82225, F-44322 Nantes Cedex 03, FRA)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
154
ページ:
58-68
発行年:
2015年06月
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)