文献
J-GLOBAL ID:201502296315994956
整理番号:15A0513695
生体高分子ヒドロゲル粒子の微細構造と物理的性質の静電気的相互作用の調整による制御
Controlling microstructure and physical properties of biopolymer hydrogel particles through modulation of electrostatic interactions
著者 (3件):
CHUNG Cheryl
(Dep. of Food Sci., Univ. of Massachusetts, Amherst, MA 01003, USA)
,
MCCLEMENTS David Julian
(Dep. of Food Sci., Univ. of Massachusetts, Amherst, MA 01003, USA)
,
MCCLEMENTS David Julian
(Dep. of Biochemistry, Fac. of Sci., King Abdulaziz Univ., P.O. Box 80203, Jeddah 21589, Saudi Arabia)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
158
ページ:
13-21
発行年:
2015年08月
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)