文献
J-GLOBAL ID:201502296853821727
整理番号:15A0309497
Saccharomyces cerevisiaeの進化ワイン株による発酵芳香の合成のダイナミクスと定量的解析
Dynamics and quantitative analysis of the synthesis of fermentative aromas by an evolved wine strain of Saccharomyces cerevisiae
著者 (7件):
MOURET J. R.
(INRA, UMR1083, Montpellier, FRA)
,
CADIERE A.
,
AGUERA E.
,
ROLLERO S.
,
ORTIZ-JULIEN A.
,
SABLAYROLLES J. M.
,
DEQUIN S.
資料名:
Yeast
(Yeast)
巻:
32
号:
1
ページ:
257-269
発行年:
2015年01月
JST資料番号:
B0587A
ISSN:
0749-503X
CODEN:
YESTE3
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)