文献
J-GLOBAL ID:201602205875381641
整理番号:16A0425617
アスタキサンチン類を高産生する葉緑体ゲノム改変レタス(Lactuca sativa L.)の代謝プロファイリングとプロテオーム解析
Metabolite profiling and proteome analysis of genetically modified lettuce plants (Lactuca sativa L.) that produce astaxanthin and its esterified derivatives
著者 (6件):
OGAWA Takumi
(Osaka Prefecture Univ.)
,
SASAKI Takako
(Osaka Prefecture Univ.)
,
OKAZAWA Atsushi
(Osaka Prefecture Univ.)
,
TESHIMA Reiko
(National Inst. Health Sci.)
,
MISAWA Norihiko
(Ishikawa Prefectural Univ.)
,
OHTA Daisaku
(Osaka Prefecture Univ.)
資料名:
日本食品化学学会誌
(Japanese Journal of Food Chemistry)
巻:
23
号:
1
ページ:
9-19
発行年:
2016年04月28日
JST資料番号:
L4470A
ISSN:
1341-2094
CODEN:
NSKGF4
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)