文献
J-GLOBAL ID:201602206137783910
整理番号:16A0118335
ウシ大腿二頭筋のテンダーネス,筋原線維蛋白質のフラグメンテーションおよび色安定性に及ぼす香辛料およびぶどう酒ベースのマリネードの影響
Impact of Spices and Wine-Based Marinades on Tenderness, Fragmentation of Myofibrillar Proteins and Color Stability in Bovine Biceps Femoris Muscle
著者 (5件):
ISTRATI Daniela
(Food Sci., Food Engineering, Food Biotechnology Dep., Fac. of Food Sci. and Engineering, Dunarea de Jos Univ. of ...)
,
SIMION CIUCIU Ana-Maria
(Food Sci., Food Engineering, Food Biotechnology Dep., Fac. of Food Sci. and Engineering, Dunarea de Jos Univ. of ...)
,
VIZIREANU Camelia
(Food Sci., Food Engineering, Food Biotechnology Dep., Fac. of Food Sci. and Engineering, Dunarea de Jos Univ. of ...)
,
IONESCU Aurelia
(Food Sci., Food Engineering, Food Biotechnology Dep., Fac. of Food Sci. and Engineering, Dunarea de Jos Univ. of ...)
,
CARBALLO Javier
(Area de Tecnologia de los Alimentos, Facultad de Ciencias de Ourense, Universidad de Vigo, Ourense, ESP)
資料名:
Journal of Texture Studies
(Journal of Texture Studies)
巻:
46
号:
6
ページ:
455-466
発行年:
2015年12月
JST資料番号:
E0291D
ISSN:
0022-4901
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)