文献
J-GLOBAL ID:201602206683277112
整理番号:16A0301250
麦茶へ投入された焙煎オオムギ穀粒からのアクリルアミド溶出および焙煎におけるその形成
Acrylamide elution from roasted barley grains into mugicha and its formation during roasting
著者 (4件):
MIZUKAMI Yuzo
(NARO Inst. of Vegetable and Tea Sci., Shimada, JPN)
,
YOSHIDA Mitsuru
(Nippon Veterinary and Life Sci. Univ., Tokyo, JPN)
,
YOSHIDA Mitsuru
(NARO Food Res. Inst., Tsukuba, JPN)
,
ONO Hiroshi
(NARO Food Res. Inst., Tsukuba, JPN)
資料名:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment
(Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment)
巻:
33
号:
2
ページ:
225-235
発行年:
2016年02月
JST資料番号:
H0989B
ISSN:
1944-0049
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)