文献
J-GLOBAL ID:201602208851459089
整理番号:16A0314821
日本産(根深,葉)ネギ(Allium fistulosum)の緑色葉中の粘液蛋白質の単離と生化学特性評価
Isolation and Biochemical Characterization of Mucus Proteins in Japanese Bunching Onion (Allium fistulosum) Green Leaves
著者 (6件):
YAMAZAKI Takashi
(Tohoku Univ., Sendai, JPN)
,
OGAWA Tomohisa
(Tohoku Univ., Sendai, JPN)
,
MURAMOTO Koji
(Tohoku Univ., Sendai, JPN)
,
NAKAHIGASHI Jun
(Amino Up Chemical Co., Ltd., Sapporo, JPN)
,
TAKEUCHI Atsuko
(National Agriculture and Food Res. Organization, Mie, JPN)
,
UEDA Hiroshi
(National Agriculture and Food Res. Organization, Mie, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
22
号:
2
ページ:
235-243
発行年:
2016年03月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)