文献
J-GLOBAL ID:201602210335670559
整理番号:13A1743217
Selection of Acid Coagulant for Tofu
著者 (5件):
Song Lianjun
(Coll. of Food Sci. and Technol.,Henan Agricultural Univ., He’nan, Zhengzhou)
,
Gao Xiaoyan
(Coll. of Food Sci. and Technol.,Henan Agricultural Univ., He’nan, Zhengzhou)
,
Hu Lina
(Coll. of Food Sci. and Technol.,Henan Agricultural Univ., He’nan, Zhengzhou)
,
Wang Dandan
(Coll. of Food Sci. and Technol.,Henan Agricultural Univ., He’nan, Zhengzhou)
,
Zhou Yufeng
(Coll. of Food Sci. and Technol.,Henan Agricultural Univ., He’nan, Zhengzhou)
資料名:
Dadou Kexue
(Dadou Kexue)
巻:
31
号:
6
ページ:
1002-1006
発行年:
2012年
JST資料番号:
C2212A
ISSN:
1000-9841
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
中国 (CHN)
言語:
中国語 (ZH)