文献
J-GLOBAL ID:201602210803043029
整理番号:16A0016627
X線CTを使用することによって観測されたマグロの肉の中の氷構造に対する過冷の効果
The effect of supercooling on ice structure in tuna meat observed by using X-ray computed tomography
著者 (4件):
KOBAYASHI Rika
(Dep. of Food Sci. and Technol., Graduate School of Tokyo Univ. of Marine Sci. and Technol., 4-5-7 Konan, Minato-ku ...)
,
KIMIZUKA Norihito
(School of Food, Agricultural and Environmental Sciences, Miyagi Univ., Taihaku-ku, Miyagi 982-0215, JPN)
,
WATANABE Manabu
(Dep. of Food Sci. and Technol., Graduate School of Tokyo Univ. of Marine Sci. and Technol., 4-5-7 Konan, Minato-ku ...)
,
SUZUKI Toru
(Dep. of Food Sci. and Technol., Graduate School of Tokyo Univ. of Marine Sci. and Technol., 4-5-7 Konan, Minato-ku ...)
資料名:
International Journal of Refrigeration
(International Journal of Refrigeration)
巻:
60
ページ:
270-277
発行年:
2015年12月
JST資料番号:
H0157B
ISSN:
0140-7007
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)