文献
J-GLOBAL ID:201602213500658304
整理番号:16A0872664
金時豆の栄養,機能,官能,抗酸化特性に対する放射線照射処理の影響
Effect of radiation processing on nutritional, functional, sensory and antioxidant properties of red kidney beans
著者 (5件):
Marathe S.A.
(Food Technology Division, Bhabha Atomic Research Centre, Mumbai 400085, India)
,
Deshpande R.
(Food Technology Division, Bhabha Atomic Research Centre, Mumbai 400085, India)
,
Khamesra Arohi
(College of Home Science Nirmala Niketan, Mumbai 400020, India)
,
Ibrahim Geeta
(College of Home Science Nirmala Niketan, Mumbai 400020, India)
,
Jamdar Sahayog N.
(Food Technology Division, Bhabha Atomic Research Centre, Mumbai 400085, India)
資料名:
Radiation Physics and Chemistry
(Radiation Physics and Chemistry)
巻:
125
ページ:
1-8
発行年:
2016年08月
JST資料番号:
D0627A
ISSN:
0969-806X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)