文献
J-GLOBAL ID:201602216998862175
整理番号:16A0177855
ナイルティラピア(Tilapia nilotica)の内臓残渣蛋白質由来の蛋白質加水分解物:加水分解処理のpH及び時間で影響を受ける化学的及び栄養学的な変化
Protein Hydrolysate from Visceral Waste Proteins of Bolti Fish (Tilapia nilotica): Chemical and Nutritional Variations as Affected by Processing pHs and Time of Hydrolysis
著者 (1件):
DERAZ Sahar F.
(City of Scientific Res. and Technological Applications, Alexandria, EGY)
資料名:
Journal of Aquatic Food Product Technology
(Journal of Aquatic Food Product Technology)
巻:
24
号:
5/8
ページ:
614-631
発行年:
2015年12月
JST資料番号:
W0548A
ISSN:
1049-8850
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)