文献
J-GLOBAL ID:201602218054326079
整理番号:16A0096560
脂質蓄積の抑制にあたえる日本人の食事における脂肪酸の質と量の効果
Effects of Fatty Acid Quality and Quantity in the Japanese Diet on the Suppression of Lipid Accumulation
著者 (4件):
SAKAMOTO Yu
(Lab. of Food and Biomolecular Sci., Graduate School of Agriculture, Tohoku Univ.)
,
YAMAMOTO Kazushi
(Lab. of Food and Biomolecular Sci., Graduate School of Agriculture, Tohoku Univ.)
,
HATAKEYAMA Yu
(Lab. of Food and Biomolecular Sci., Graduate School of Agriculture, Tohoku Univ.)
,
TSUDUKI Tsuyoshi
(Lab. of Food and Biomolecular Sci., Graduate School of Agriculture, Tohoku Univ.)
資料名:
Journal of Oleo Science
(Journal of Oleo Science)
巻:
65
号:
1
ページ:
61-73 (J-STAGE)
発行年:
2016年
JST資料番号:
G0238A
ISSN:
1345-8957
CODEN:
JOSOAP
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)