文献
J-GLOBAL ID:201602219721091030
整理番号:16A0200636
伝統的な日本酒のスターターである山廃モトにおける微生物叢変化の追跡
Tracing microbiota changes in yamahai-moto, the traditional Japanese sake starter
著者 (14件):
KOYANAGI Takashi
(Ishikawa Prefectural Univ., Nonoichi, JPN)
,
NAKAGAWA Akira
(Ishikawa Prefectural Univ., Nonoichi, JPN)
,
KIYOHARA Masashi
(Ishikawa Prefectural Univ., Nonoichi, JPN)
,
MATSUI Hiroshi
(Ishikawa Prefectural Univ., Nonoichi, JPN)
,
TSUJI Atsushi
(Industrial Res. Inst. of Ishikawa, Kanazawa, JPN)
,
BARLA Florin
(Ishikawa Prefectural Univ., Nonoichi, JPN)
,
TAKE Harumi
(Industrial Res. Inst. of Ishikawa, Kanazawa, JPN)
,
KATSUYAMA Yoko
(Industrial Res. Inst. of Ishikawa, Kanazawa, JPN)
,
TOKUDA Koji
(Syata-Shuzo Co., Ltd., Hakusan, JPN)
,
NAKAMURA Shizuo
(Industrial Res. Inst. of Ishikawa, Kanazawa, JPN)
,
MINAMI Hiromichi
(Ishikawa Prefectural Univ., Nonoichi, JPN)
,
ENOMOTO Toshiki
(Ishikawa Prefectural Univ., Nonoichi, JPN)
,
KATAYAMA Takane
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
KUMAGAI Hidehiko
(Ishikawa Prefectural Univ., Nonoichi, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
80
号:
2
ページ:
399-406
発行年:
2016年02月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)