文献
J-GLOBAL ID:201602220832076548
整理番号:16A1259686
γ-アミノ酪酸生産Lactococcus lactisによって発酵された乳のメタボローム解析
Metabolome analysis of milk fermented by γ-aminobutyric acid-producing Lactococcus lactis
著者 (3件):
Hagi Tatsuro
(Animal Products Research Division, NARO Institute of Livestock and Grassland Science, Ibaraki, Japan 305-0901)
,
Kobayashi Miho
(Animal Products Research Division, NARO Institute of Livestock and Grassland Science, Ibaraki, Japan 305-0901)
,
Nomura Masaru
(Animal Products Research Division, NARO Institute of Livestock and Grassland Science, Ibaraki, Japan 305-0901)
資料名:
Journal of Dairy Science
(Journal of Dairy Science)
巻:
99
号:
2
ページ:
994-1001
発行年:
2016年02月
JST資料番号:
C0282A
ISSN:
0022-0302
CODEN:
JDSCAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)