文献
J-GLOBAL ID:201602221875880221
整理番号:16A1046263
神経ネットワークおよび電子化ノーズに基づいてホタテガイ生鮮ミヤマ品質評価およびセンサのスクリーニング【JST・京大機械翻訳】
Quality evaluation of live Yesso scallop and sensor selection based on artificial neural network and electronic nose
著者 (6件):
Fu Runze
(Fishery Machinery and Instrument Research Institute, Chinese Academy of Fishery Sciences)
,
Shen Jian
(Fishery Machinery and Instrument Research Institute, Chinese Academy of Fishery Sciences)
,
Wang Xichang
(College of Food Science and Technology, Shanghai Ocean University)
,
Liu Junrong
(College of Food Science and Engineering, Dalian Ocean University)
,
Ni Jin
(Fishery Machinery and Instrument Research Institute, Chinese Academy of Fishery Sciences)
,
Fan Wen
(Fishery Machinery and Instrument Research Institute, Chinese Academy of Fishery Sciences)
資料名:
Nongye Gongcheng Xuebao
(Nongye Gongcheng Xuebao)
巻:
32
号:
6
ページ:
268-275
発行年:
2016年
JST資料番号:
C2454A
ISSN:
1002-6819
CODEN:
NGOXEO
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
中国 (CHN)
言語:
中国語 (ZH)