文献
J-GLOBAL ID:201602223683905093
整理番号:16A1000564
グルテン蛋白質の構造と生地レオロジーとの関係の特徴-FT-ラマン分光により検討した食物繊維の影響
Characteristics of Relationships Between Structure of Gluten Proteins and Dough Rheology - Influence of Dietary Fibres Studied by FT-Raman Spectroscopy
著者 (3件):
Nawrocka Agnieszka
(Bohdan Dobrzanski Institute of Agrophysics Polish Academy of Sciences, Lublin, Poland)
,
Mis Antoni
(Bohdan Dobrzanski Institute of Agrophysics Polish Academy of Sciences, Lublin, Poland)
,
Szymanska-Chargot Monika
(Bohdan Dobrzanski Institute of Agrophysics Polish Academy of Sciences, Lublin, Poland)
資料名:
Food Biophysics
(Food Biophysics)
巻:
11
号:
1
ページ:
81-90
発行年:
2016年03月
JST資料番号:
A1021A
ISSN:
1557-1858
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)