文献
J-GLOBAL ID:201602226329340459
整理番号:16A1088827
オリーブ油セコイリドイドフェノール類の抗癌特性:in vivo研究のシステマティックレビュー
Anti-cancer properties of olive oil secoiridoid phenols: a systematic review of in vivo studies
著者 (1件):
Fabiani R.
(Dipartimento di Chimica, Biologia e Biotecnologie, via del Giochetto, 06126 Perugia, University of Perugia, Italy. fabirob@unipg.it)
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
7
号:
10
ページ:
4145-4159
発行年:
2016年10月
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)