文献
J-GLOBAL ID:201602231440537360
整理番号:16A0509214
DPPH方法,ORAC方法,CAT方法によって評価されるプロトカテク酸の酸化防止活性
Antioxidant activity of protocatechuates evaluated by DPPH, ORAC, and CAT methods
著者 (6件):
Grajeda-Iglesias Claudia
(Montpellier SupAgro, UMR 1208 Ingenierie des Agro-polymeres et Technologies Emergentes, 2 Place Viala, F-34060 Montpellier, France)
,
Salas Erika
(Universidad Autonoma de Chihuahua, Facultad de Ciencias Quimicas, Universitario s/n, Campus universitario N° 2, CP 31125 Chihuahua, Chihuahua, Mexico)
,
Barouh Nathalie
(CIRAD, UMR 1208 Ingenierie des Agro-polymeres et Technologies Emergentes, 2 Place Viala, F-34060 Montpellier, France)
,
Barea Bruno
(CIRAD, UMR 1208 Ingenierie des Agro-polymeres et Technologies Emergentes, 2 Place Viala, F-34060 Montpellier, France)
,
Panya Atikorn
(BIOTEC, National Science and Technology Development Agency (NSTDA), 113 Thailand Science Park, Thanon Phahonyothin, Tambon Khlong Neung, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120, Thailand)
,
Figueroa-Espinoza Maria Cruz
(Montpellier SupAgro, UMR 1208 Ingenierie des Agro-polymeres et Technologies Emergentes, 2 Place Viala, F-34060 Montpellier, France)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
194
ページ:
749-757
発行年:
2016年03月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)