文献
J-GLOBAL ID:201602232719769537
整理番号:16A0661871
in vivoでのナンキンマメ蛋白質構造,多価フェノール含有量およびナンキンマメ蛋白質に対する免疫反応はラッカーゼによって調節される
Peanut protein structure, polyphenol content and immune response to peanut proteins in vivo are modulated by laccase
著者 (8件):
Mihajlovic L.
(University of Belgrade, Faculty of Chemistry, Belgrade, Serbia. tcirkov@chem.bg.ac.rs)
,
Radosavljevic J.
,
Nordlund E.
,
Krstic M.
,
Bohn T.
,
Smit J.
,
Buchert J.
,
Cirkovic Velickovic T.
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
7
号:
5
ページ:
2357-2366
発行年:
2016年05月
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)