文献
J-GLOBAL ID:201602237253080292
整理番号:16A0712032
食品加工における芳香族縮合炭化水素形成と発生
Polycyclic aromatic hydrocarbons’ formation and occurrence in processed food
著者 (3件):
Singh Lochan
(National Institute of Food Technology Entrepreneurship and Management, Kundli, Sonipat, Haryana 131028, India)
,
Varshney Jay G.
(National Institute of Food Technology Entrepreneurship and Management, Kundli, Sonipat, Haryana 131028, India)
,
Agarwal Tripti
(National Institute of Food Technology Entrepreneurship and Management, Kundli, Sonipat, Haryana 131028, India)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
199
ページ:
768-781
発行年:
2016年05月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)