文献
J-GLOBAL ID:201602237270191729
整理番号:16A0965842
低濃度酢酸の存在がヒドロキシメチルフルフラール(HMF)とフルフラールに対する酵母耐性を改善
Presence of low concentrations of acetic acid improves yeast tolerance to hydroxymethylfurfural (HMF) and furfural
著者 (3件):
Greetham D.
(Bioenergy & Brewing Science, School of Biosciences, Sutton Bonington Campus, University of Nottingham, Loughborough, Leicestershire LE12 6RD, UK)
,
Hart A.J.
(Bioenergy & Brewing Science, School of Biosciences, Sutton Bonington Campus, University of Nottingham, Loughborough, Leicestershire LE12 6RD, UK)
,
Tucker G.A.
(Bioenergy & Brewing Science, School of Biosciences, Sutton Bonington Campus, University of Nottingham, Loughborough, Leicestershire LE12 6RD, UK)
資料名:
Biomass and Bioenergy
(Biomass and Bioenergy)
巻:
85
ページ:
53-60
発行年:
2016年02月
JST資料番号:
W0467A
ISSN:
0961-9534
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)