文献
J-GLOBAL ID:201602237605003565
整理番号:16A0549818
青梗菜(Brassica chinensis)抽出物:in vitro及びCaenorhabditis elegansの両方で強化された抗酸化活性及び抗老化作用
Extracts of Tsai Tai (Brassica chinensis): enhanced antioxidant activity and anti-aging effects both in vitro and in Caenorhabditis elegans
著者 (9件):
Chen Jing
(Key Laboratory of Combinatorial Biosynthesis and Drug Discovery, Ministry of Education, and School of Pharmaceutical Sciences, Wuhan University, Wuhan, 430071, China. lx@whu.edu.cn)
,
Zhang Ju
,
Xiang Yanxia
,
Xiang Limin
,
Liu Yongmei
,
He Xiangjiu
,
Zhou Xiaoju
,
Liu Xin
,
Huang Zebo
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
7
号:
2
ページ:
943-952
発行年:
2016年02月
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)