文献
J-GLOBAL ID:201602237907214239
整理番号:16A0711988
腸,腎臓の汚染による蛋白質分解酵素が原因となるシログチ(Pennahia argentata)魚肉熱誘導ゲル製品の変敗
Deterioration of white croaker (Pennahia argentata) meat thermally-induced gel products caused by proteolytic enzymes in the contaminated intestine and kidney
著者 (4件):
Ueki Nobuhiko
(Fish Protein Laboratory, Suzuhiro Kamaboko Honten Co., Ltd., Odawara, Kanagawa 250-0862, Japan)
,
Wan Jianrong
(Fish Protein Laboratory, Suzuhiro Kamaboko Honten Co., Ltd., Odawara, Kanagawa 250-0862, Japan)
,
Watabe Shugo
(Fish Protein Laboratory, Suzuhiro Kamaboko Honten Co., Ltd., Odawara, Kanagawa 250-0862, Japan)
,
Watabe Shugo
(School of Marine Biosciences, Kitasato University, Minami, Sagamihara, Kanagawa 252-0373, Japan)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
199
ページ:
416-422
発行年:
2016年05月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)