文献
J-GLOBAL ID:201602239095461339
整理番号:16A0540500
FTIR分光分析とケモメトリックスを用いた食物繊維の研究
Study on dietary fibre by Fourier transform-infrared spectroscopy and chemometric methods
著者 (4件):
Chylinska Monika
(Institute of Agrophysics, Polish Academy of Sciences, Doswiadczalna 4, 20-290 Lublin, Poland)
,
Szymanska-Chargot Monika
(Institute of Agrophysics, Polish Academy of Sciences, Doswiadczalna 4, 20-290 Lublin, Poland)
,
Kruk Beata
(Institute of Agrophysics, Polish Academy of Sciences, Doswiadczalna 4, 20-290 Lublin, Poland)
,
Zdunek Artur
(Institute of Agrophysics, Polish Academy of Sciences, Doswiadczalna 4, 20-290 Lublin, Poland)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
196
ページ:
114-122
発行年:
2016年04月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)