文献
J-GLOBAL ID:201602241063230260
整理番号:16A1333574
食品殺菌の技術・システムの新しい潮流 食品とその製造環境の殺菌における損傷菌とその定義・特性・検出をめぐる問題
Novel Trends in Technology and Systems for Food Pasteurization and Sterilization Definition, Properties, and Detection of Injured Microbes Occurring in Pasteurization of Food and Disinfection of Manufacturing Environments
著者 (2件):
土戸哲明
(大阪府大 21世紀科学研究機構 微生物制御研究セ)
,
坂元仁
(大阪府大 21世紀科学研究機構 微生物制御研究セ)
資料名:
Foods & Food Ingredients Journal of Japan
(Foods & Food Ingredients Journal of Japan)
巻:
221
号:
4
ページ:
278-283
発行年:
2016年11月01日
JST資料番号:
S0046A
ISSN:
0919-9772
CODEN:
FFIJER
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
日本 (JPN)
言語:
日本語 (JA)