文献
J-GLOBAL ID:201602241585814017
整理番号:16A1227401
カフェインと茶カテキンの複合体の化学的性質に基づくクリームダウンのメカニズム
Mechanism of Creaming Down Based on Chemical Characterization of a Complex of Caffeine and Tea Catechins
著者 (3件):
Ishizu Takashi
(Faculty of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences, Fukuyama University)
,
Tsutsumi Hiroyuki
(Faculty of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences, Fukuyama University)
,
Sato Takashi
(Faculty of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences, Fukuyama University)
資料名:
Chemical and Pharmaceutical Bulletin
(Chemical and Pharmaceutical Bulletin)
巻:
64
号:
7
ページ:
676-686(J-STAGE)
発行年:
2016年
JST資料番号:
G0504A
ISSN:
0009-2363
CODEN:
CPBTAL
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)