文献
J-GLOBAL ID:201602244289832289
整理番号:16A0872769
サンザシ果実(Crataegus spp.)の対流乾燥:乾燥速度,色,収縮及び再水和能に及ぼす実験パラメータの影響
Convective drying of hawthorn fruit (Crataegus spp.): Effect of experimental parameters on drying kinetics, color, shrinkage, and rehydration capacity
著者 (2件):
Aral Serdar
(Department of Chemical Engineering, Atatuerk University, 25240 Erzurum, Turkey)
,
Bese Ayse Vildan
(Department of Chemical Engineering, Atatuerk University, 25240 Erzurum, Turkey)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
210
ページ:
577-584
発行年:
2016年11月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)