文献
J-GLOBAL ID:201602250106124300
整理番号:16A1213104
レディーメード料理のシェルフライフに及ぼす改良大気包装,食品保存延長剤および温度の影響
Effects of Modified Atmosphere Packaging, Food Life Extenders and Temperature on the Shelf Life of Ready-Made Dishes
著者 (7件):
SATO JUN
(Faculty of Food and Nutritional Sciences, Toyo University)
,
MAENISHI TAKUYA
(Faculty of Life Sciences, Toyo University)
,
SAITO YUKI
(Faculty of Life Sciences, Toyo University)
,
MASUDA TOSHIRO
(Masuda Food Development Consulting)
,
KADOTANI NAOKI
(Bespack Co., Ltd.)
,
KOZAKAI HIROSHI
(Ueno Fine Chemicals Industry, Ltd.)
,
ITO MASANORI
(Ueno Fine Chemicals Industry, Ltd.)
資料名:
Biocontrol Science
(Biocontrol Science)
巻:
21
号:
1
ページ:
13-19(J-STAGE)
発行年:
2016年
JST資料番号:
L3233A
ISSN:
1342-4815
CODEN:
BISCFY
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)