文献
J-GLOBAL ID:201602250340353585
整理番号:16A1390626
インヨウカク(Epimedii Herba)由来の2種の新規プレニルフラボノイドおよび高度糖化最終生成物に対する阻害効果
Two new prenylflavonoids from Epimedii Herba and their inhibitory effects on advanced glycation end-products
著者 (6件):
Nakashima Keisuke
(Faculty of Pharmaceutical Sciences, Sojo University, Kumamoto, Japan)
,
Miyashita Hiroyuki
(Faculty of Pharmaceutical Sciences, Sojo University, Kumamoto, Japan)
,
Yoshimitsu Hitoshi
(Faculty of Pharmaceutical Sciences, Sojo University, Kumamoto, Japan)
,
Fujiwara Yukio
(Graduate School of Medical Sciences, Faculty of Life Sciences, Kumamoto University, Kumamoto, Japan)
,
Nagai Ryoji
(School of Agriculture, Tokai University, Kumamoto, Japan)
,
Ikeda Tsuyoshi
(Faculty of Pharmaceutical Sciences, Sojo University, Kumamoto, Japan)
資料名:
Journal of Natural Medicines
(Journal of Natural Medicines)
巻:
70
号:
2
ページ:
290-295
発行年:
2016年
JST資料番号:
L5856A
ISSN:
1340-3443
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)