文献
J-GLOBAL ID:201602250627629959
整理番号:16A0590512
in-vitro胃腸管法による数種のナッツおよび種子における元素バイオアクセシビリティの定量および評価
Determination and evaluation of element bioaccessibility in some nuts and seeds by in-vitro gastro-intestinal method
著者 (4件):
Kafaoglu Burcu
(Department of Chemistry, Art and Science Faculty, Balikesir University, 10100 Balikesir, Turkey)
,
Fisher Andrew
(School of Geography, Earth and Environmental Sciences, Plymouth University, Drake Circus, Plymouth, Devon PL4 8AA, UK)
,
Hill Steve
(School of Geography, Earth and Environmental Sciences, Plymouth University, Drake Circus, Plymouth, Devon PL4 8AA, UK)
,
Kara Derya
(Department of Chemistry, Art and Science Faculty, Balikesir University, 10100 Balikesir, Turkey)
資料名:
Journal of Food Composition and Analysis
(Journal of Food Composition and Analysis)
巻:
45
ページ:
58-65
発行年:
2016年02月
JST資料番号:
T0477A
ISSN:
0889-1575
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)