文献
J-GLOBAL ID:201602250865325569
整理番号:16A0920886
健康上の利益と肉製品の品質を促進するための食品と食品添加物としての天然抗酸化物:レビュー
Natural antioxidants as food and feed additives to promote health benefits and quality of meat products: A review
著者 (3件):
Jiang Jiang
(School of Food Science and Technology, and Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu 214122, China)
,
Xiong Youling L.
(School of Food Science and Technology, and Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu 214122, China)
,
Xiong Youling L.
(Department of Animal and Food Sciences, University of Kentucky, Lexington, KY 40546, USA)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
120
ページ:
107-117
発行年:
2016年10月
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)