文献
J-GLOBAL ID:201602251882651325
整理番号:16A1215433
6-shogaol,及び6-gingerol高含有ショウガ粉末3.0g摂取が皮膚温度に及ぼす影響
Effects of Consuming 3.0g of Ginger Powder Containing High Levels of 6-Shogaol and 6-Gingerol on Skin Temperature
著者 (3件):
KIMURA Koki
(Japan Univ. Economics, Fukuoka, JPN)
,
HAGIWARA Goichi
(Japan Univ. Economics, Fukuoka, JPN)
,
ABE Masatsugu
(NLA Co., Ltd., Fukuoka, JPN)
資料名:
教育医学
(Journal of Education and Health Science)
巻:
62
号:
2
ページ:
346-350
発行年:
2016年10月30日
JST資料番号:
X0162A
ISSN:
0285-0990
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)