文献
J-GLOBAL ID:201602254203941909
整理番号:16A1180566
Monascus purpureus NBRC5965株を用い,様々な穀物から製造したアルコール飲料の生産と抗酸化活性
Production and antioxidant activity of alcoholic beverages made from various cereal grains using Monascus purpureus NBRC 5965
著者 (3件):
Takeshita Ryoichi
(Department of Applied Microbial Technology, Faculty of Biotechnology and Life Science, Sojo University, Ikeda 4-22-1, Nishi Ward, Kumamoto, 860-0082, Japan)
,
Saigusa Noriaki
(Department of Applied Microbial Technology, Faculty of Biotechnology and Life Science, Sojo University, Ikeda 4-22-1, Nishi Ward, Kumamoto, 860-0082, Japan)
,
Teramoto Yuji
(Department of Applied Microbial Technology, Faculty of Biotechnology and Life Science, Sojo University, Ikeda 4-22-1, Nishi Ward, Kumamoto, 860-0082, Japan)
資料名:
Journal of the Institute of Brewing
(Journal of the Institute of Brewing)
巻:
122
号:
2
ページ:
350-354
発行年:
2016年
JST資料番号:
C0302A
ISSN:
0046-9750
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)