文献
J-GLOBAL ID:201602255329090797
整理番号:16A0515391
Alフォームサンドイッチの製作,微細構造及びせん断特性
Fabrication, Microstructure and Shear Properties of Al Foam Sandwich
著者 (7件):
SONG Y. F.
(Central South Univ., Hunan, CHN)
,
XIAO L. R.
(Central South Univ., Hunan, CHN)
,
ZHAO X. J.
(Central South Univ., Hunan, CHN)
,
ZHOU H.
(Central South Univ., Hunan, CHN)
,
ZHANG W.
(Central South Univ., Hunan, CHN)
,
GUO L.
(Central South Univ., Hunan, CHN)
,
WANG Y. H.
(Central South Univ., Hunan, CHN)
資料名:
Materials and Manufacturing Processes
(Materials and Manufacturing Processes)
巻:
31
号:
5-8
ページ:
1046-1051
発行年:
2016年06月
JST資料番号:
W2135A
ISSN:
1042-6914
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)