文献
J-GLOBAL ID:201602258609807257
整理番号:16A0437302
チャ(Camellia sinensis)における渋味化合物の生合成に関与するUDP-グリコシルトランスフェラーゼの同定
Identification of UDP-glycosyltransferases involved in the biosynthesis of astringent taste compounds in tea (Camellia sinensis)
著者 (12件):
CUI Lilan
(Anhui Agricultural Univ., Anhui, CHN)
,
CUI Lilan
(Inst. Botany, Chinese Acad. Sci., Beijing, CHN)
,
YAO Shengbo
(Anhui Agricultural Univ., Anhui, CHN)
,
DAI Xinlong
(Anhui Agricultural Univ., Anhui, CHN)
,
YIN Qinggang
(Inst. Botany, Chinese Acad. Sci., Beijing, CHN)
,
LIU Yajun
(Anhui Agricultural Univ., Anhui, CHN)
,
JIANG Xiaolan
(Anhui Agricultural Univ., Anhui, CHN)
,
WU Yahui
(Anhui Agricultural Univ., Anhui, CHN)
,
QIAN Yumei
(Anhui Agricultural Univ., Anhui, CHN)
,
PANG Yongzhen
(Inst. Botany, Chinese Acad. Sci., Beijing, CHN)
,
GAO Liping
(Anhui Agricultural Univ., Anhui, CHN)
,
XIA Tao
(Anhui Agricultural Univ., Anhui, CHN)
資料名:
Journal of Experimental Botany
(Journal of Experimental Botany)
巻:
67
号:
8
ページ:
2285-2297
発行年:
2016年04月
JST資料番号:
C0579A
ISSN:
0022-0957
CODEN:
JEBOA6
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)