文献
J-GLOBAL ID:201602263048019183
整理番号:16A1080666
単一品種のダイオウ(Rheum rhabarbarum)ジュースの分析特性化
Analytical characterization of monovarietal rhubarb (Rheum rhabarbarum) juices
著者 (2件):
WILL Frank
(Hochschule Geisenheim Univ., Geisenheim, DEU)
,
DIETRICH Helmut
(Hochschule Geisenheim Univ., Geisenheim, DEU)
資料名:
Deutsche Lebensmittel-Rundschau
(Deutsche Lebensmittel-Rundschau)
巻:
112
号:
9
ページ:
409-414
発行年:
2016年09月
JST資料番号:
D0152B
ISSN:
0012-0413
CODEN:
DLRUAJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)