文献
J-GLOBAL ID:201602266640321598
整理番号:16A0509475
乳蛋白質ベースの粉末の再水和のための測定特性の評価
Assessment of measurement characteristics for rehydration of milk protein based powders
著者 (6件):
Ji Junfu
(Teagasc Food Research Centre, Moorepark, Fermoy, Co. Cork, Ireland)
,
Ji Junfu
(School of Engineering, University College Cork, Cork, Ireland)
,
Fitzpatrick John
(School of Engineering, University College Cork, Cork, Ireland)
,
Cronin Kevin
(School of Engineering, University College Cork, Cork, Ireland)
,
Crean Abina
(School of Pharmacy, University College Cork, Cork, Ireland)
,
Miao Song
(Teagasc Food Research Centre, Moorepark, Fermoy, Co. Cork, Ireland)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
54
号:
PA
ページ:
151-161
発行年:
2016年03月
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)