文献
J-GLOBAL ID:201602266774840855
整理番号:16A0711953
アルカラーゼを用いたスイートソルガム種子蛋白質からのACE阻害ペプチドの生産:加水分解動力学,精製,分子ブロッキング
Production of ACE inhibitory peptides from sweet sorghum grain protein using alcalase: Hydrolysis kinetic, purification and molecular docking study
著者 (6件):
Wu Qiongying
(School of Biotechnology, Jiangsu University of Science and Technology, Zhenjiang 212018, China)
,
Wu Qiongying
(Sericultural Research Institute, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Zhenjiang 212018, China)
,
Du Jinjuan
(School of Biotechnology, Jiangsu University of Science and Technology, Zhenjiang 212018, China)
,
Jia Junqiang
(School of Biotechnology, Jiangsu University of Science and Technology, Zhenjiang 212018, China)
,
Jia Junqiang
(Sericultural Research Institute, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Zhenjiang 212018, China)
,
Kuang Cong
(School of Biotechnology, Jiangsu University of Science and Technology, Zhenjiang 212018, China)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
199
ページ:
140-149
発行年:
2016年05月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)