文献
J-GLOBAL ID:201602266826857159
整理番号:16A0539550
グリコーゲンシンターゼおよびマルトデキストリンホスホリラーゼを欠損している大腸菌(Escherichia coli)の変種により産出したグリコーゲン様多糖類の特性
Properties of a glycogen like polysaccharide produced by a mutant of Escherichia coli lacking glycogen synthase and maltodextrin phosphorylase
著者 (7件):
Kwak Ji-Yun
(Department of Food Science and Technology, Chungnam National University, Daejeon 305-764, Republic of Korea)
,
Kim Min-Gyu
(Department of Food and Biotechnology, Korea University, Sejong 339-700, Republic of Korea)
,
Kim Young-Wan
(Department of Food and Biotechnology, Korea University, Sejong 339-700, Republic of Korea)
,
Ban Hyun-Seung
(Biomedical Genomics Research Center, Korea Research Institute of Bioscience and Biotechnology (KRIBB), Daejeon 305-806, Republic of Korea)
,
Won Mi-Sun
(Biomedical Genomics Research Center, Korea Research Institute of Bioscience and Biotechnology (KRIBB), Daejeon 305-806, Republic of Korea)
,
Park Jong-Tae
(Department of Food Science and Technology, Chungnam National University, Daejeon 305-764, Republic of Korea)
,
Park Kwan-Hwa
(Department of Food Science and Biotechnology, Seoul National University, Seoul 151-921, Republic of Korea)
資料名:
Carbohydrate Polymers
(Carbohydrate Polymers)
巻:
136
ページ:
649-655
発行年:
2016年01月20日
JST資料番号:
E0961A
ISSN:
0144-8617
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)