文献
J-GLOBAL ID:201602267908302261
整理番号:16A0939904
甘味清酒(味醂)の熟成中におけるD-アミノ酸生成機構
Mechanisms of D-Amino Acid Formation During Maturation of Sweet Rice Wine (mirin)
著者 (4件):
INOUE Yutaka
(Meiji Univ., Kanagawa, JPN)
,
KATSUMATA Tadayoshi
(MC Food Specialties Inc., Ibaraki, JPN)
,
WATANABE Hirohito
(Meiji Univ., Kanagawa, JPN)
,
HAYASE Fumitaka
(Meiji Univ., Kanagawa, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
22
号:
5
ページ:
679-686
発行年:
2016年09月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)