文献
J-GLOBAL ID:201602269506652517
整理番号:16A1101150
クミン(Cuminum cyminum L.)遺伝子型の揮発性油と脂肪油成分に対する極低温粉砕の影響
Effect of cryogenic grinding on volatile and fatty oil constituents of cumin (Cuminum cyminum L.) genotypes
著者 (6件):
Sharma L. K.
(ICAR-National Research Centre on Seed Spices, Tabiji, Ajmer, India)
,
Sharma L. K.
(Bhagwant University, Ajmer, India)
,
Agarwal D.
(ICAR-National Research Centre on Seed Spices, Tabiji, Ajmer, India)
,
Rathore S. S.
(ICAR-National Research Centre on Seed Spices, Tabiji, Ajmer, India)
,
Malhotra S. K.
(Commissioner Agriculture, GOI, New Delhi, India)
,
Saxena S. N.
(ICAR-National Research Centre on Seed Spices, Tabiji, Ajmer, India)
資料名:
Journal of Food Science & Technology
(Journal of Food Science & Technology)
巻:
53
号:
6
ページ:
2827-2834
発行年:
2016年06月
JST資料番号:
E0090C
ISSN:
0022-1155
CODEN:
JFSTAB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)