文献
J-GLOBAL ID:201602271151343869
整理番号:16A0595550
ツバキ種子油(Camellia oleifera Abel.)の水性酵素の抽出と解乳化および油の物理化学的性質
Aqueous enzymatic extraction and demulsification of camellia seed oil (Camellia oleifera Abel.) and the oil’s physicochemical properties
著者 (5件):
Fang Xuezhi
(College of Life Science, Zhejiang University, Hangzhou, P. R. China)
,
Fang Xuezhi
(Research Institute of Subtropical Forestry, CAF, Fuyang, P. R. China)
,
Fei Xueqian
(Research Institute of Subtropical Forestry, CAF, Fuyang, P. R. China)
,
Sun Hong
(Research Institute of Subtropical Forestry, CAF, Fuyang, P. R. China)
,
Jin Yongfeng
(College of Life Science, Zhejiang University, Hangzhou, P. R. China)
資料名:
European Journal of Lipid Science and Technology
(European Journal of Lipid Science and Technology)
巻:
118
号:
2
ページ:
244-251
発行年:
2016年02月
JST資料番号:
B0531A
ISSN:
1438-7697
CODEN:
EJLST
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)