文献
J-GLOBAL ID:201602274268244467
整理番号:16A1186619
HPLC-DAD-MSを用いた中国で生産されたブルーベリー由来アントシアニンのプロファイリングおよび主成分分析による探査分析
Profiling of anthocyanins from blueberries produced in China using HPLC-DAD-MS and exploratory analysis by principal component analysis
著者 (3件):
Li Dongnan
(College of Food, Shenyang Agricultural University, 120 Dongling Road, Shenyang, 110866, PR China)
,
Meng Xianjun
(College of Food, Shenyang Agricultural University, 120 Dongling Road, Shenyang, 110866, PR China)
,
Li Bin
(College of Food, Shenyang Agricultural University, 120 Dongling Road, Shenyang, 110866, PR China)
資料名:
Journal of Food Composition and Analysis
(Journal of Food Composition and Analysis)
巻:
47
ページ:
1-7
発行年:
2016年04月
JST資料番号:
T0477A
ISSN:
0889-1575
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)