文献
J-GLOBAL ID:201602275557614947
整理番号:16A1010942
新鮮な有機レタスに接種したリステリア菌,大腸菌O157:H7およびSalmonella Goldcoast集団に対する発酵チーズホエーの効果に関する予備的研究
Preliminary Study on the Effect of Fermented Cheese Whey on Listeria monocytogenes, Escherichia coli O157:H7, and Salmonella Goldcoast Populations Inoculated onto Fresh Organic Lettuce
著者 (8件):
SANTOS Maria I.S.
(Universidade de Lisboa, Lisbon, PRT)
,
SANTOS Maria I.S.
(Universidade Lusofona de Humanidades e Tecnologias, Lisbon, PRT)
,
LIMA Ana I.
(Universidade de Lisboa, Lisbon, PRT)
,
MONTEIRO Sara A.V.S.
(Universidade de Lisboa, Lisbon, PRT)
,
FERREIRA Ricardo M.S.B.
(Universidade de Lisboa, Lisbon, PRT)
,
PEDROSO Laurentina
(Universidade Lusofona de Humanidades e Tecnologias, Lisbon, PRT)
,
SOUSA Isabel
(Universidade de Lisboa, Lisbon, PRT)
,
FERREIRA Maria A.S.S.
(Universidade de Lisboa, Lisbon, PRT)
資料名:
Foodborne Pathogens and Disease
(Foodborne Pathogens and Disease)
巻:
13
号:
8
ページ:
423-427
発行年:
2016年08月
JST資料番号:
W2345A
ISSN:
1535-3141
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)