文献
J-GLOBAL ID:201602275631242896
整理番号:16A0929010
短期間の牛肉消費は,ラットの全身酸化ストレス,TMAO形成および炎症を促進し,食事性脂肪含有量はこれらの効果を調節する
Short-term beef consumption promotes systemic oxidative stress, TMAO formation and inflammation in rats, and dietary fat content modulates these effects
著者 (8件):
Van Hecke Thomas
(Laboratory for Animal Nutrition and Animal Product Quality, Department of Animal Production, Ghent University, Melle, Belgium. stefaan.desmet@ugent.be)
,
Jakobsen Louise M. A.
,
Vossen Els
,
Gueraud Francoise
,
De Vos Filip
,
Pierre Fabrice
,
Bertram Hanne C. S.
,
De Smet Stefaan
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
7
号:
9
ページ:
3760-3771
発行年:
2016年09月
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)