文献
J-GLOBAL ID:201602278112252159
整理番号:16A1306970
ミキソグラフ試験による小麦粉における吸水の測定
Measurement of Water Absorption in Wheat Flour by Mixograph Test
著者 (4件):
OKUDA Reiko
(Shijonawate Gakuen Junior Coll., Osaka, JPN)
,
TABARA Aya
(Osaka Seikei Coll., Osaka, JPN)
,
OKUSU Hideki
(Nippon Flour Mills, Kanagawa, JPN)
,
SEGUCHI Masaharu
(Kobe Women’s Univ., Kobe City, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
22
号:
6
ページ:
841-846
発行年:
2016年11月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)