文献
J-GLOBAL ID:201602278686863477
整理番号:16A0508265
水不溶性多糖類の構造変化に関する結合水の役割
Role of bound water on structural change of water insoluble polysaccharides
著者 (3件):
Hatakeyama Tatsuko
(Lignocel Research Co. Ltd, 73-8, Yatsumata, Fukui 910-3558, Japan)
,
Iijima Mika
(Faculty of Education, Nagasaki University, 1-14, Bunkyo-machi, Nagasaki, 852-852, Japan)
,
Hatakeyama Hyoe
(Graduate School of Engineering, Fukui University of Technology, 3-6-1 Gakuen, Fukui 910-8505, Japan)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
53
ページ:
62-68
発行年:
2016年02月
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)