文献
J-GLOBAL ID:201602280654322965
整理番号:16A0517322
野生のローマカミツレエキスとフェノール化合物:VEGFR-2チロシンキナーゼによる酵素的分析と分子モデリング研究
Wild Roman chamomile extracts and phenolic compounds: enzymatic assays and molecular modelling studies with VEGFR-2 tyrosine kinase
著者 (7件):
Guimaraes Rafaela
(Centro de Investigacao de Montanha, Escola Superior Agraria, Campus de Santa Apolonia, apartado 1172, 5301-854 Braganca, Portugal. iferreira@ipb.pt)
,
Calhelha Ricardo C.
,
Froufe Hugo J. C.
,
Abreu Rui M. V.
,
Carvalho Ana Maria
,
Queiroz Maria Joao R. P.
,
Ferreira Isabel C. F. R.
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
7
号:
1
ページ:
79-83
発行年:
2016年01月
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)